Spanyol konyha a mindennapokra

La Tapita Blog

La Tapita Blog

Utolsó kommentek:

Magentax 2016.06.20. 07:56:29

@tonyk: Bár csak most találtam rá erre a blogra, azért válaszolnék neked - elég szerény értelmi képességekkel rendelkezel, ha nem bírod felfogni, ez a leírás az étel spanyol elkészítési módja és nem "flancos" a neve, egyszerűen így nevezik spanyolul.

Bejegyzés: Patatas a la riojana

Mitzi von Küche · http://lepcsankparty.blog.hu 2016.04.25. 18:41:39

Ez remek ötlet: kipróbálom, bár vad helyett csak piaci spárgához tudok jutni.

Bejegyzés: Tortilla de esparragos trigueros

La Tapita Blog 2016.01.04. 18:37:42

Egy gerezd. Remélem ízleni fog.

Bejegyzés: Olivada

BHJ-962 2016.01.04. 18:36:44

Jónak ígérkezik,van is itthon egy zacskó fekete olívabogyó. A fokhagyma az egy gumóra vagy csak egy gerezdre értendő?
Köszi.

Bejegyzés: Olivada

tonyk 2015.12.10. 14:09:26

Paprikás krumpli! Adjunk neki flancos nevet, vagy használjuk az idegenbeli elnevezését és már mehet is Michelin-csillagos étterembe 78.000-ért.

Bejegyzés: Patatas a la riojana

eyr750 2015.12.10. 05:50:46

Ez paprikás krumpli.

Bejegyzés: Patatas a la riojana

Lővenbrau 2015.12.10. 05:50:45

@Hefe: Tojás meg tejföl nélkül meg paprikás krumpli :-)

Bejegyzés: Patatas a la riojana

Hefe 2015.12.09. 19:55:21

"Kolbász, hagyma, burgonya, mi más kellhet még egy klassz és tartalmas ebédhez?"

fott tojas meg tejfol az egeszre. Ugy hivjak hogy rakott krumpli.

Bejegyzés: Patatas a la riojana

La Tapita Blog 2015.12.09. 16:55:19

Szia n3spr3ss0!
A tördeléssel több keményítő válik ki a krumpliból főzés során, sűrűbb leve lesz az ételnek. Ha úgy vágod fel a krumplit tördelés helyett, amikor már megfőtt, érdemes egy-két darabot villával összenyomni, majd visszatenni a lébe, így is elérhető a sűrű állag.

Bejegyzés: Patatas a la riojana

n3spr3ss0 2015.12.09. 16:48:00

Minek tördelni a krumplit,ha van kés?

Bejegyzés: Patatas a la riojana
süti beállítások módosítása