@tonyk: Bár csak most találtam rá erre a blogra, azért válaszolnék neked - elég szerény értelmi képességekkel rendelkezel, ha nem bírod felfogni, ez a leírás az étel spanyol elkészítési módja és nem "flancos" a neve, egyszerűen így nevezik spanyolul.
Szia n3spr3ss0!
A tördeléssel több keményítő válik ki a krumpliból főzés során, sűrűbb leve lesz az ételnek. Ha úgy vágod fel a krumplit tördelés helyett, amikor már megfőtt, érdemes egy-két darabot villával összenyomni, majd visszatenni a lébe, így is elérhető a sűrű állag.
Spanyol konyha a mindennapokra
La Tapita Blog
La Tapita Blog
Utolsó kommentek:
Magentax 2016.06.20. 07:56:29
Bejegyzés: Patatas a la riojana
Mitzi von Küche · http://lepcsankparty.blog.hu 2016.04.25. 18:41:39
Bejegyzés: Tortilla de esparragos trigueros
La Tapita Blog 2016.01.04. 18:37:42
Bejegyzés: Olivada
BHJ-962 2016.01.04. 18:36:44
Köszi.
Bejegyzés: Olivada
tonyk 2015.12.10. 14:09:26
Bejegyzés: Patatas a la riojana
eyr750 2015.12.10. 05:50:46
Bejegyzés: Patatas a la riojana
Lővenbrau 2015.12.10. 05:50:45
Bejegyzés: Patatas a la riojana
Hefe 2015.12.09. 19:55:21
fott tojas meg tejfol az egeszre. Ugy hivjak hogy rakott krumpli.
Bejegyzés: Patatas a la riojana
La Tapita Blog 2015.12.09. 16:55:19
A tördeléssel több keményítő válik ki a krumpliból főzés során, sűrűbb leve lesz az ételnek. Ha úgy vágod fel a krumplit tördelés helyett, amikor már megfőtt, érdemes egy-két darabot villával összenyomni, majd visszatenni a lébe, így is elérhető a sűrű állag.
Bejegyzés: Patatas a la riojana
n3spr3ss0 2015.12.09. 16:48:00
Bejegyzés: Patatas a la riojana